Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Αποκάλύψη σοκ... Νέα φορολογικά μέτρα. Το Ε69 είναι πραγματικότητα.

"Το ιστολόγιο αυτό το κατέλαβαν οι Ανώνυμοι. Έχετε αφήσει το Κακό Λύκο να σας παραπληροφορεί. Κυρία, το είπα σωστά; Γιατί ο μπαμπάς μου λέει, πως θα με κόψει από τα αγγλικά. Είμαστε οι Ανώνυμοι. Δηλάδη έχουμε και όνομα (Εμένα με λένε Πόπη, σαν τη γιαγιά μου τη Καλλιόπη) αλλά δεν θα σας το πούμε... Ανώνυμοι uber alles... Δεν κάνετε κι εσείς κάτι γιατί βαρεθήκαμε να χακάρουμε... θέλω να παίξω Φάρμα, επιτέλους !. Είμαστε οι Ανώνυμοι. Ο Κακός Λύκος απκρύπτει πληροφορίες. Είμαστε οι Ανώνυμοι.
Ο Κακός ο Λύκος, ως γνωστόν, παίζει το παρασκήνιο στα δάχτυλα (εχει scene anxienty) τόσο, που του πρότεινε ο Μαρινάκης να αναλάβει να γλυτώσει τον Ολυμπιακό από τις επιβουλές που αντιμετωπίζει, καθόσον - άκουσον, άκουσον- βρέθηκαν διαιτητές που δεν κάθονται να τους στήσει... Αρνήθηκε μόνο λόγω φόρτου εργασίας (τον είχε προσλάβει ο Τσάκας να κάνει τον Σαουδάραβα). Μετά που έφαγε την Κοκκινοσκουφίτσα (την γιαγιά την απήγαγε ο κυνηγός, του αρέσουν οι ηλικιωμένες γυναίκες, την έχει αλυσσοδεμένη στο υπόγειο) έριξε μια ματιά στο καλαθάκι της και έπαθε σόκ. Φαίνεται ότι η μικρή ήταν τζουτζές του Μπέννυ και του μετέφερε ένα μήνυμα του Παπαδήμου. Είμαστε οι Ανώνυμοι. Τι δεν σας είπε ο Κακός Λύκος...

Φέτος λοιπόν, ότι για να αντιμετωπισθεί η κρίση (όλη η Εκάλη έχει μείνει από χαβιάρι, μιλάμε για τεράστια και ανυπολόγιστη ανθρωπιστική καταστροφή) εκτός από τα υπόλοιπα έντυπα Ε1, Ε2, 3Ε, Ε τετραγωνική ρίζα του 2034,5% , θα παραλάβουμε και το Ε69. Φαίνεται ότι η κυβέρνηση, προσμετρώντας το γεγονός ότι οι έλληνες είμαστε ο πλέον ερωτικός λαός του κόσμου (πράγμα λογικό, εφόσον μας γαμάει όπου μας πετύχει ), προσανατολίζεται να βάλει ένα καινούριο φόρο με βάση τις σεξουαλικές μας επαφές. Τη γαμήσαμε στην κυριολεξία δηλαδή... Κατόπιν διαρροής της πρόθεσης της, για να καταμετρηθούν οι αντιδράσεις, το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται ότι έδωσε το ... κόκκινο (στη περίπτωση μας ) φως Για αυτό, και προκειμένου η κυβέρνηση να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες προσανατολίζεται να μετατρέψει σε εθνικό ύμνο το γνωστό άσμα του ερωτικού τροβαδούρου με τη βελούδινη φωνή Δημητρίου Πανούση "Γαμάτε γιατί χανόμαστε"
και μάλιστα για με την συμμετοχή του Γιώργου και της Γιωργιάννας Ντάλαρας (για να αποτραπεί η ανεξαρτητοποίηση της Άννας Νταλάρα).
"Live your Greece in myth" Από την διαφημιστική καμπάνια του Υπ. Οικονομικών

Ο φόρος θα υπολογίζεται με βάση διάφορους συντελεστές. Στους άνδρες θα υπολογίζεται το μήκος του οργάνου και η ημερομηνία πρώτης χρήσης (Κι εδώ βρίσκεται και η ευκαιρία να ασκήσει η κυβέρνηση κοινωνική πολιτική, καθότι, ενώ μεγέθη πάνω από 17 εκατοστά υπόκεινται σε αύξηση του φόρου 2% ανά εκατοστό, μεγέθη κάτω από 5 εκατοστά απαλάσσσονται της φορολόγησης. Ομοίως απαλλάσονται της φορολόγησης υπόχρεοι με πρώτη χρήση του οργάνου πρίν το 1960, λόγω παλαιότητας, και με πρώτη χρήση εντός του τρέχοντος οικονομικού έτους, ένεκα σπανιότητας). Στις γυναίκες ο υπολογισμός θα γίνεται με βάσh τα κυβικά του στήθους και της περιφέρειας, τεκμαρτά και πραγματικά, για αυτό το λόγο και επιτάσσονται τα αρχεία των πλαστικών χειρούργων. Γυναίκες υψηλών κυβικών σε πραγματική ή ανταλλάκτική αξία θα πληρώνουν φόρους με αυξημένους συντελεστές πολυτελείας. Του φόρου εξαιρούνται οι Ελληνίδες πολιτικοί, λόγω της προφανούς απομάκρυνσης τους από την θηλυκότητα. Η κυβέρνηση φέρεται διατεθειμένη να σταθεί αμείλικτη σε ενδεχόμενο φοροδιαφυγής και με ειδικη διάταξη υποχρεώνει τους σωματέμπορους να βάζουν σφαγίδα εισαγωγής στα εμπορεύματα τους, ώστε να πληρωθούν στο δημόσιο οι αναλογούντες φόροι εισαγωγής. Παράλληλα, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των πολιτών, προχωρά στην επιβολή υποχρέωτικής συμπλήρωσης του εν λόγω εντύπου και στην Έκκλησία, επιτρέποντας ωστόσο για ειδικούς εθνικούς λόγους την δυνατότητα εισαγωγής συγκεκριμένου αριθμού (3,5 εκατομμύρια κομμάτια ανά επισκοπή ) τεμαχίων ζαρτιέρων και βρακακίων του αυτοκινήτου απαλλαγμένων από τους φόρους εισαγωγής και τα τεκμήρια πολυτελείας.
" Λαός και κυβέρνηση ένα". Από τη διαφημιστική καμπάνια του Υπ. Οικονομικών
Για τον υπολογισμού του συνολικού ποσού πληρωμής θα προσμετρηθούν ο αριθμός και η διάρκεια: των προκαταρκτικών (foreplay), των κανονικών επαφών (fair play), των επαναλήψεων της πράξης ανα επαφή (re-play), των στοματικών επαφών (oral play), των παρα φύσει επαφών (dirty play), των χειρωνακτικών επαφών (hand play σε περίπτωση αυτοερωτισμού, manual play σε περίπτωση ετεροερωτισμού), των ηδονοβλεπτικών περιστατικών (turbo play). Τα όργια εντάσονται στον ειδικό νόμο περί επιχειρήσεων και απαλλάσονται της φορολογίας (μέχρι δεκατέσσερις θεωρείται σχέση). Προκειμένου να εξασφαλιστεί το κύρος της οικογένειας, το οικονομικό επιτελείο προτίθεται να παραχωρήσει ειδικά κίνητρα φοροελαφρύνσεων για συνεχείς ερωτικές επαφές με τον νόμιμο ερωτικό σύντροφο (για πάνω από δυο επαφές ανά βδομάδα) και στην προσπάθεια του για την διατήρηση και ισχυροποίηση της κοινωνικής συνοχής αντίστοιχα κίνητρα για ερώτικές επαφές με τον/την εράστή/ερωμένη (για πάνω από δύο ερωτικούς συντρόφους ανά βδομάδα). Συνερεύσεις με άτομα του ιδίου φύλου υπόκεινται σε είδικό αυξημένο τεκμήριο με συντελεστή 11.99% ανά επαφή προς ενίσχυση της οικογένειας, του εθνικού κύρους και της τουριστικής πολιτικής της χώρας. Η χρήση ερωτικών βοηθημάτων υπόκειται σε ειδικό φόρο πολυτελείας, με την εξαίρεση των σαδομαζοχιστικών σχέσεων στις οποίες επιβάλλεται ειδικός συντελεστής φορομείωσης "βαρέων ανθυγιεινών", λόγω επικινδυνότητας, γεγονός που αναμένεται να ελαφρύνει την ειδική εισφρορα 12% υπέρ της Ελληνικής Αστυνομίας . Οι σεξουαλικές σχέσεις με ζώα εντάσσονται σε ειδική κατηγορία τεκμηρίου μείωσης ακριτικών περιοχών, υπόκεινται όμως σε προσαύξση 20% υπέρ Ο.Γ.Α. και 1.33% υπέρ του "Συλλόγου προστασίας των ζώων". (Με παρέμβαση του "Χαμόγελου του Παιδιού" οι παιδοφιλικές σχέσεις κρίνονται εντελώς απαράδεκτες...Είπαμε να κάνουμε σάτιρα, αλλά όχι και να το ξεφτιλίσουμε... ). Μειώνεται στο 3 (το μακρύτερο) % το Φ.Π.Α . για τις αμοιβές επαγγελματιών του ειδους στα πλαίσια της ανάπτυξης και της ανταγωνσιτικότητας της οικονομίας, ορίζεται όμως ειδικό τέλος 39% ανα επαφή υπέρ Ο.Α.Ε.Δ, ισομοιρασμένο μεταξύ επαγγελματία και πελάτη . Η δήλωση ψευδών στοιχείων υπόκειται σε είδικό αυξημένο συντελεστή διαφάνειας 30000000000000000000% υπέρ των τηλεοπτικών καναλιών...
Ο ελληνικός λαός για πρώτη φορά στα χρονικά φαίνεται διατεθειμένος με χαρά να πληρώσει τα νέα μέτρα.

Οι Ανώνυμοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου