Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Η Λατρεία της Κόκκινης Καρέκλας.

"Ο κόσμος είναι ένας ένας χείμαρρος από αστρόσκονη και χυμό μανταρινιού από τον οποίο παρασύρεται και τον οποίο παρασέρνει η Αυτής Αγιότητα, η Κόκκινη Καρέκλα. Όσοι είστε πιστοί και θα σωθείτε την ημέρα της κρίσης μπορείτε << δίπλα να δείτε την Πανυπέρτατη Αγία σε όλη της την Ερυθρότητα (οι άπιστοι δεν θα δείτε τίποτα...) να εκβάλει τον ζωογόνα λάμψη της εδώ και να αποκαλύπτει τα άρρητα ρήματα στον Μεγάλο Προφήτη-Αρχηγό. Μεγάλος Προφήτης και Αρχηγός της Εκκλησίας της Κόκκινης Καρέκλας και Υπέρτατος Εκπροσωπός της επί της Γής είναι η Αυτού Ιερότητα ο Κακός Λύκος, όπως αποκαλύφθηκε στην ιερή εικόνα που η Κόκκινη Αγιοτητας Της οδήγησε το χέρι του Αρχιαγιογράφου Uhuru του Καρεκλοσεβή να απεικονίσει... "

Όχι δεν τρελάθηκα ούτε την ψώνισα. Στο φόρουμ αξέχαστου ιστιακού τόπου ανταλλαγής αρχείων είχαμε
Η Αγία Κλημεντίνη, εξέχουσα μορφή του Κοκκινοκαρεκλισμού
"Και είπεν η Κυρία..
Πιστή στο εξομολογητήριο

πιάσει κάποτε μια θεολογική κουβέντα και η παρούσα ...εισαγωγή "Ευαγγελιου" υπήρξε η απαντησή μου στο επιχείρημα ότι "κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι δεν υπάρχει Θεός άρα υπάρχει", ακολουθώντας την λογική των απόψεων  των σχετικών με το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας. Από όσο γνωρίζω, κανείς δεν μπόρεσε να αποδείξει ότι δεν υπάρχει η Κοκκινη Καρέκλα... Στο σύντομη ιστορία του ο Κοκκινοκαρεκλισμός εμπλουτίστηκε και με άλλα στοιχεία (τα οποία εγώ δεν θυμάμαι τώρα, αλλά την υπέρτατη μέρα της κρίσεως θα αποκαλυφθούν εκ νέου καθώς η Κόκκινη Καρέκλα αναδυόμενη εκ των υδάτων, εμ, της μανταρινάδας, θα συντρίψει τους αντιπάλους της και θα φέρει επι γής ειρήνη και εν τω φίλω μου τον Βρασίδα την Ευδοκία), αντιπαρατέθηκε σφοδρά με τις υπάρχουσες θρησκείες, ιδιαίτερα με το Ιπτάμενο Τέρας των Μακαρονιών και κυρίως με την αίρεση που υποστηρίζει ότι το Τέρας ως μακαρονάδα δεν έχει κεφτεδάκια. Στα πλαίσια της θρησκειολογικής και θεολογικής αυτής διαμάχης, μέλη της αίρεσης του Iπτάμενου Μακαρονοτέρατος Χωρίς Κεφτεδάκια προέβησαν σε ομολογία πίστεως και προσχώρησαν στην Λατρεία της Κόκκινης Καρέκλας, αναγνωρίζοντας ότι ένας είναι ο Θεός, η Κόκκινη Καρέκλα, ένας ο Προφήτης Της, το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας Χωρίς Κεφτεδάκια, και ένας ο Αντιπρόσωπός τους επί της Γης, ο Κακός Λύκος. Το  αποτέλεσμα ήταν  το ελληνικό τμήμα της εκκλησίας  του Ιπτάμενου Τέρατος των Μακαρονιών, η "Ελληνική Πασταφαρική Εκκλησία [Χ. Κ. (= Χωρίς Κεφτεδάκια)]",  να αφομοιωθεί από τον Κοκκινοκαρεκλισμό.

Υ.Γ: Και μη γελάτε!!! Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι χειρότερα. "We could plan a murder or start a religion", λέει ο Τζίμ Μόρρισον. Ε! Εγώ έκανα μια θρησκεία... Και φιλειρηνικότατη κιόλας... Όχι σαν κάτι άλλες, ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε...
Θαύμα! Θαύμα! (Καντε κλικ στην εικόνα του λινκ)
Y.Γ.2: Δείτε, παρακάλω, και το βιντεάκι που περιέχεται σ΄αυτήν την ανάρτηση...
Υ.Γ3 .: Από όλες τις - ας τις πούμε
έτσι- ιντερνετικές "θρησκείες" η μακράν πιο αγαπημένη μου είναι αυτή της "Αόρατου Ροζ Μονόκερου":"Οι Ιπτάμενοι Ροζ Μονόκεροι είναι όντα μεγάλης πνευματικής δύναμης. Το γνωρίζουμε αυτό, διότι έχουν τη δυνατότητα να είναι αόρατοι και ροζ την ίδια στιγμή. Όπως και στις υπόλοιπες θρησκείες, η Πίστη στους Αόρατους Ροζ Μονόκερους βασίζεται στη λογική και την πίστη. Όλοι πιστεύουμε πως είναι ροζ και όλοι γνωρίζουμε πως λογικά είναι αόρατοι, επείδη δεν μπορούμε να τους δούμε."


Υ.Γ.4: Περί αθεΐας...        >>>>

(Αν και δεν μπορείς να είσαι άθεος. Αν υπάρχει θεός, γιατί  δεν μπορείς να είσαι, εφόσον υπάρχει...Αν δεν υπάρχει, γιατί δεν μπορείς να μην είσαι κάτι που δεν υπάρχει... )

2 σχόλια: